Affiliate

Rahsia Kerja KerajaanBanyak kelebihannya bekerja dengan sektor awam dan saya percaya disebabkan kelebihan-kelebihan inilah mengapa begitu ramai orang memohon jawatan kosong yang diiklankan di sektor awam. Antara kelebihan-kelebihan yang anda dapat sebagai seorang penjawat awam ialah:

1.Elaun perumahan
==================
Ya, anda dapat elaun perumahan pada setiap bulan. Usah risau lagi untuk membayar sewa bulanan rumah anda kerana  elaun ini sudah pasti akan membantu.

2.Cost of living allowance (COLA)
==================================
Anda bekerja di bandaraya yang taraf hidupnya adalah tinggi? Memang semuanya mahal, dari tambang bas, makan, tol dan lain - lain. Tahukah anda bahawa COLA ini dibayar berdasarkan di bandar mana anda bekerja?

3.Imbuhan tetap khidmat awam (Itka)
====================================
Anda sebagai kakitangan awam, ada satu imbuhan khas disediakan khas buat anda. Ini adalah satu penghargaan buat mereka yang berkhidmat buat negara.

4. Kenaikan gaji setiap tahun
================================
Anda berkhidmat untuk kerajaan, sudah pasti ada kenaikan gaji tahunan anda. Lagi lama anda berkhidmat, lagi tinggi kenaikan gaji yang anda perolehi. Sudah pasti anda sukar nikmati kenaikan ini di mana - mana selain di sektor awam.

5. Kemudahan pinjaman komputer dan kenderaan
============================================
Anda mahu buat pinjaman komputer ataupun pinjaman kenderaan? Dengan sepantas kilat anda boleh mendapatkannya.

6. Cuti tahunan mengikut kelayakan
=====================================
Tahukah anda bahawa cuti diberikan paling minima adalah 14 hari  iaitu buat pekerja am. Jika anda berjawatan professional, cuti anda adalah 25 hari. Itu belum campur lagi dengan kenaikan cuti tahunan dan juga kenaikan pangkat.

7. Cuti bersalin
=================
Usah risau - risau jika anda rasa anda/orang rumah anda perlu ambil cuti bersalin 2 bulan. Sudah tentu ianya diberikan dengan gaji terus jalan!

8. Pinjaman perumahan
========================
Ya, anda boleh mula memiliki aset terbesar dalam kehidupan anda, iaitu rumah! Dalam masa yang singkat, anda sudah boleh mula membuat pinjaman untuk membeli 'banglo' idaman anda.

9. Caruman KWSP atau pencen
============================
Anda pilih mana anda suka. Nak KWSP ke pencen ke? Kedua - duanya ada kelebihan tersendiri. Jadi, usah risau akan masa depan anda lagi..

10. Bersara pada umur 58 tahun
===================================
Sungguh lama anda berkhidmat dalam kerajaan tu..Jika di luar sana, adakah anda akan diberikan peluang berkhidmat selama itu?

11. Peluang kenaikan pangkat
==============================
Siapa taknak naik pangkat kan? Naik pangkat maknanya naik gaji dan juga anda naik selevel lagi dari tahap anda sebelum ini. Kiranya anda jadi bos la ni..

12. Peluang melanjutkan pelajaran
==================================
Wah! Sambung belajar pun diberikan peluang. hebat tu! Dan untuk makluman anda, anda juga akan diberi peluang tajaan untuk menyambung pelajaran anda. Sudah tentu ini memberikan 1001 kebaikan buat anda dan juga kerajaan.

13.Peluang untuk berkursus dari semasa ke semasa
============================================
Boleh dikatakan pada setiap bulan anda akan dihantar ke kursus. Sudah tentu banyak ilmu pengetahuan yang anda pelajari percuma yang di'support' oleh kerajaan. Jika anda hadir sendiri kursus tersebut, dekat 4 angka juga anda perlu bayar setahun.

14. Lebih banyak masa diluangkan bersama keluarga
========================================
Ya, kini anda akan punyai lebih banyak masa bersama keluarga berbanding kehidupan sebelum ini. Dan keluarga anda semakin menyayangi anda seadanya


Wah! Begitu banyak kelebihan sekiranya kita bekerja dengan kerajaan ini. Akan tetapi adakah mudah untuk anda berjaya mendapat kerja kerajaan ini.

Sebelum itu, temuduga kerja kerajaan anda perlu lalui dahulu. Mungkin ini panduan khas yang dapat membantu anda. Lawati laman web Rahsia Lulus Temuduga Kerajaan  sekarang.


 Rahsia Kuasa Forum
 Mahukah Anda Mengetahui Teknik, Strategi Dan
Formula Yang Terbukti Berkesan Untuk Membina
Kredibiliti, Memiliki Rakan Niaga Yang Berkomitmen
Tinggi, Dan  Melakukan Promosi Perniagaan 
TANPA PERLU Berbelanja Besar?"

Strategi pemasaran melalui Internet yang TERBUKTI berkesan.

http://tinyurl.com/ya88xdz
 Kursus Panduan Cabaran Affilliate

Banyak cara boleh kita dapat duit dari internet salah satu cara yang cukup berkesan dan paling popular ialah melalui afililiate. Anda tahu apa itu affiliate, dalam erti kata lain sebagai agen pemasaran di internet yang mana anda dibayar berdasarkan komisen yang dipersetujui.


Sekali lagi saya bagitau bahawa, dengan affiliate:

# anda boleh mulakan tanpa modal

# anda tak perlu miliki produk

# anda tidak perlu miliki website

#  tak perlu pening-pening urus pembeli

# anda tak perlu risau jika produk tidak terjual

Ya! Dengan affiliate, anda tidak perlu bersusah payah seperti pemilik produk.

Sahabat saya Aminbeb telah mengadakan Kursus Formula Cabaran Affiliate untuk menyertainya anda boleh klik link bawah :

http://tinyurl.com/yddj2re

Berapakah harga kursus online panduan Cabaran Affiliate ini. Jika anda pernah mengikuti pembelajaran secara peribadi atau dipanggil personal coaching melalui YM, bayaran yang biasa dicaj untuk setiap satu sesi adalah sekitar RM200 hingga RM250. Kebiasaannya sesi personal coaching berlangsung selama
2 -3 jam sahaja.

Berapa pula yang perlu dibayar jika anda diberi kursus selama bukan 3 jam, tapi selama 30 hari? Mungkin mencecah ribuan RM.

Namun, jika anda betul-betul berminat dan ingin serius mempelajari cara dan teknik model perniagaan berasaskan affiliate, Beliau tidak akan mengenakan sebarang caj. Ya, anda boleh mempelajari ilmu affiliate hingga berjaya tanpa sebarang kos.

http://tinyurl.com/yddj2re